Esteu aquí

Inscripcions obertes per a la Trobada del projecte Hitzargiak, llengües que s’il·luminen mútuament

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
27/05/2016

La inscripció per participar a la Trobada del projecte Hitzargiak, llengües que s’il·luminen mútuament, que se celebrarà el 23 i 24 de juny, a la sala principal de conferències de la Fundació Orona d’Hernani (País Basc), estarà oberta fins al proper 17 de juny. Les inscripcions dutes a terme abans de l’1 de juny tindran un descompte del 30%.

Aquesta iniciativa, dirigida pel Clúster de Sociolingüística del País Basc i en el marc de Donostia Capital Europea de la Cultura 2016, té per objectiu consolidar una xarxa de contactes de les comunitats lingüístiques d’Europa, per tal que es coneguin i s’alimentin mútuament, i aconseguir així una major eficàcia en els processos de revitalització de llengües. A la Trobada es donaran a conèixer bones pràctiques d’aprenentatge de llengües.

La Direcció General de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística hi participaran amb la presentació del programa Voluntariat per la llengua.

Fins al moment s’han compilat més de 70 bones pràctiques, d’un total de 12 països i 24 llengües. Es tracta d’iniciatives molt diferents, com ara d’activitats adreçades a infants, iniciatives per fomentar la transmissió intergeneracional, tecnologies per al desenvolupament de les llengües o pràctiques enfocades a la incorporació de llengües a l’àmbit laboral, l’oci, etc.

Inscripció http://hitzargiak.eu/pages/topaketa_izen_ematea

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!