Esteu aquí

Les parelles lingüístiques de Montornès també fan pràctiques als comerços adherits

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
13/01/2023 - OC de Montornès del Vallès

Les parelles lingüístiques de Montornès coneixen els establiments adherits i saben que hi poden anar a fer pràctiques lingüístiques. Aquests darrers dies algunes aprenentes s’han animat a fer aquesta activitat acompanyades de la seva voluntària.


Aprenentes fent pràctiques a la Peixateria Rafa i Sònia

Les passades festes de Nadal la voluntària Encarna Gascón i les seves aprenentes Kelin, Yessica i Wendy van decidir animar-se i fer pràctiques lingüístiques. Es van decantar per visitar la Peixateria Rafa i Sònia de l’avinguda 11 de setembre.

Segons ens han explicat les participants, la pràctica a la peixateria va ser una molt bona experiència. A la peixateria Rafa i Sònia els rètols amb els noms del peixos i altres productes estan escrits correctament en català i això va ajudar molt les aprenentes. 

Els alumnes del Bàsic 3 faran pràctiques aquest trimestre i la llista de les botigues on fer pràctiques ha anar creixent des de setembre. Des de l’Oficina de Català també animarem els aprenents i aprenentes de les parelles lingüístiques que visitin els comerços adherits i practiquin una petita conversa amb els botiguers aquest trimestre.

A més de ser una bona ajuda per aprendre català i perdre la por a parlar en públic, les pràctiques lingüístiques porten a fer ruta pel poble i són una bona manera de fer conèixer el municipi als alumnes i als participants en el Voluntariat  per la llengua, de fer-los descobrir comerços que potser no coneixien o on no hi havien entrat mai.

   

 

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!