Esteu aquí

La Fundació Sanitària de Mollet s'adhereix al VxL

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
19/12/2022 - SLC de Mollet del Vallès

La Fundació Sanitària de Mollet s’ha adherit al Voluntariat per la llengua i ha entrat a formar part de la xarxa d’organismes adherits en aquest programa. Coneixeu les activitats que organitza la Fundació Sanitària de Mollet?

Sabeu que més de 800 alumnes han assistit a les xerrades que l’Hospital, en col·laboració amb l’Ajuntament i els centres educatius de Mollet, el TERMCAT i el Servei de Català han programat per als alumnes dels instituts des de l’any 2013?

Sabeu que aquest any s’ha fet una sessió de presentació de recursos terminològics per a professionals de la salut a l’Hospital de Mollet?

Sabeu que l’exposició “Quan parles fas màgia” ha estat al vestíbul de l’Hospital de Mollet?

Sabeu que tenim parelles lingüístiques entre els treballadors de l’Hospital de Mollet?


Sabeu que les entitats i els organismes de la ciutat poden col·laborar amb el Voluntariat per la llengua?

Molts organismes o entitats cíviques i culturals col·laboren amb el programa Voluntariat per la llengua i li donen suport mitjançant la difusió, l'aportació de persones voluntàries o aprenentes d'entre els seus associats, la constitució de parelles, l'obertura de les seves activitats a voluntaris i a aprenents o la col·laboració puntual per a l'organització d'activitats conjuntament amb els centres de normalització lingüística del CPNL. Si vols col·laborar amb el Voluntariat per la llengua, afegeix-t'hi!

 

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!