Esteu aquí

Commemoració del Dia Internacional del Voluntariat a Granollers

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
03/12/2022 - SLC de Granollers

11 entitats de Granollers van participar-hi: Fundació Vallès Oriental, Creu Roja, Servei Local de Català de Granollers – Voluntariat per la llengua, Grana, Mans Unides, Càritas, Amics de la Gent Gran, El Xiprer, DIMAS, Granollers Pedala i Oncovallès.

El 3 de desembre, a partir de les 11 h, a la Porxada, es va commemorar el Dia Internacional del Voluntariat amb la col·laboració de La Taula d'Entitats del Punt de Voluntariat de Granollers, formada per 11 entitats de voluntariat.

L'acte es va iniciar amb una xocolatada i l'actuació del grup d'animació granollerí Sardines en Llauna. Hi va haver presència de totes les entitats de Granollers col·laboradores, amb una paradeta informativa. A continuació, es va fer una breu presentació de cada entitat i es va jugar amb un Scrabble gegant. Es van crear paraules relacionades amb les entitats: voluntariat, solidaritat, ajudar, empatia, cooperar, alegria, bicicleta, pou, inserció, etc.

Per finalitzar l'acte, la coral Avui cantem va cantar quatre cançons.

El Voluntariat per la llengua és un programa de la Secretaria de Política Lingüística, gestionat pel Consorci per a la Normalització Lingüística, que fomenta la pràctica del català a través de la conversa. Es basa en la trobada setmanal de parelles lingüístiques formades per una persona voluntària, que parla català fluidament, i una persona aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

 

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!