Esteu aquí

Materials

Descarrega’t fullets informatius sobre el programa i tota mena de materials pensats per ajudar-te a practicar català amb la teva parella lingüística.

 

NOU RECURS AUDIOVISUAL: "Màgia per conversar", tres vídeos en què el mag Eduard Juanola us proposarà temes de conversa a partir de diversos trucs de màgia.   

 

Vídeos en què el mag Eduard Juanola fa una sèrie de trucs de màgia, a partir dels quals proposa un tema d’interès relacionat amb la seva actuació per encetar una conversa en català.

Descripció i característiques del VxL virtual, Orientacions per als voluntaris i Orientacions per als aprenents.

Vídeo mapping de les pintures romàniques de l’església de Sant Climent de Taüll (declarades patrimoni mundial per la UNESCO) que recrea els frescs originals dins l’absis major i el presbiteri de la nau central. La pintura original data del segle XII i actualment es conserva al Museu Nacional d’Art de Catalunya a Barcelona (MNAC). Trasllada't al 1123 i contempla el conjunt pictòric complert tal com era!

La Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona, el Circuit de Barcelona - Catalunya (Montmeló) o el Cap de Creus en vaixell són alguns dels 300 indrets de Catalunya que pots visitar virtualment a través de la tecnologia Google Trekker. Les imatges han estat gravades amb una motxilla d’1,2 metres i 18 kg de pes, i que duu una càmera de 15 lents perquè tu puguis gaudir-ne sense moure't del lloc!   

L'Estany Sant Maurici, el Massís del Pedraforca o la Cala Montgó de l'Estartit són algunes de les rutes que pots fer de manera virtual pels parcs naturals més espectaculars de Catalunya mitjançant l’aplicació Google Street View. Més de 150 km de senders sense haver de calçar-te les sabatilles de trescar! 

La Sagrada Família, la Cartoixa d'Escaladei o el Monestir de Poblet són alguns dels monuments del patrimoni català que es poden visitar virtualment mitjançant l’aplicació Google Street View. Passeu i gaudiu-ne!

separador

separador

Si vols llançar-te a parlar català i el vols practicar de forma natural i distesa
Apunta’t al Voluntariat per la llengua!