Vés al contingut

3 mesos de revistes en català gratuïtes per participar en el VxL

L'APPEC renova la seva col·laboració amb el Voluntariat per la llengua i continua oferint l'avantatge en les publicacions de l'iQUIOSC.cat tant als voluntaris com els aprenents i tot l'alumnat del Consorci per a la Normalització Lingüística
Avantatge iQuiosc

L'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), editors de revistes digitals en català, ha renovat la seva adhesió al Voluntariat per la llengua (VxL) per continuar oferint 3 mesos d'accés lliure a les seves revistes. Aquesta subscripció gratuïta a l'iQUIOSC.cat s'adreça tant als participants en el VxL com a tot l'alumnat del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), per tal de que puguin reforçar l'aprenentatge del català a través de la lectura. 

L'iQUIOSC.cat és la plataforma digital de l'APPEC, que inclou més de 60 capçaleres de premsa i revistes digitals en català de temàtiques tan diverses com l'esport, la música, l'educació o el turisme. A través de la lectura del catàleg de revistes, tant els aprenents del VxL com l'alumnat del CPNL podran reforçar l'aprenentatge de la llengua d'una manera pràctica i adaptada als seus interessos. Pel que fa als voluntaris, podran trobar en els continguts nous temes de conversa per a les trobades amb la parella lingüística. S'hi pot accedir a través del web i de dispositius mòbils amb sistemes operatius Android i iOS, les revistes es poden llegir en línia o descarregar-les. 

Per gaudir de l'avantatge, cal seguir el procés per subscriure-s'hi i fer el pagament de 0,01€ en concepte de validació de la targeta de crèdit que serà retornat poc després.

La col·laboració entre el VxL i l'APPEC va començar l'any 2018 en forma de conveni. Enguany, l'APPEC ha renovat l'adhesió com a entitat col·laboradora fins al 2026.

L'APPEC és una entitat sense ànim de lucre que agrupa els editors de revistes en català d'informació general i especialitzada que tenen distribució i difusió dins de l'àmbit català. Actualment, té més de 60 revistes i mitjans digitals associats. En els seus gairebé 40 anys d'història ha rebut reconeixements com el Premi Nacional de Comunicació Premsa i la Creu de Sant Jordi.