Esteu aquí

L’Espai Social, la Confraria de Pescadors i el Foment Vilanoví renoven el suport al Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
02/10/2018 - CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

L’Espai Social, la Confraria de Pescadors i el Foment Vilanoví renoven el suport al Voluntariat per la llengua

Els convenis de col·laboració els ha signat el president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf, Josep Moya, amb el coordinador de l'Espai, Albert Llussà; amb el patró major de la Confraria, Jaume Carnicer, i amb el president del Patronat de la Fundació Privada Foment Vilanoví, Enric Ferrer, respectivament.

Promoció del VxL

Els convenis preveuen que les tres entitats vilanovines col·laboraran a difondre el VxL promovent i facilitant la participació en el programa de les persones que hi estan vinculades, proporcionant material i organitzant conjuntament amb el CNL activitats de difusió de la llengua i la cultura catalanes (per mitjà del Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú).

De la seva banda, el CNL informarà les entitats del programa VxL i de les activitats que es vagin duent a terme, assessorarà les persones de les entitats que vulguin participar-hi com a voluntaris o com a aprenents i facilitarà la incorporació dels seus membres als cursos de català que s'organitzen al Garraf i a l'Alt Penedès. També difondrà altres programes del Consorci per a la Normalització Lingüística que fomentin l'ús de la llengua catalana i la cohesió social i que siguin d'interès per a les entitats.

Renovació

Les tres entitats de Vilanova han donat suport al VxL des de fa uns anys: la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú, des de l'any 2009; l'Espai Social Vilanova, des del 2012, i el Foment Vilanoví, des del 2013. Aquest suport ha permès desplegar el programa VxL a la capital del Garraf i organitzar actes d'inici dels cursos de català i de sessions del VxL al local d'alguna d'aquestes entitats o bé fer activitats de difusió de la cultura catalana.

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!