Esteu aquí

Inici de les activitats de Voluntariat per la llengua del CNL de l'Hospitalet a les biblioteques de la ciutat

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
01/10/2018 - CNL de l’Hospitalet
Hora:
08:00

La setmana de l’1 al 5 d’octubre es reprenen els grups de conversa que es fan a les  biblioteques de la ciutat i que s’ofereixen des del programa de Voluntariat per la Llengua conjuntament amb biblioteques. En el marc d’aquesta col·laboració, s’ofereixen un total de cinc grups de conversa dirigits per voluntaris pertanyents al programa de Voluntariat per la Llengua. Aquests grups estan adreçats  a usuaris de les biblioteques, participants del Voluntariat per la Llengua i alumnes dels cursos de català del CNL que vulguin millorar la fluïdesa oral en català, així com passar una estona entretinguda xerrant.

Els horaris i biblioteques on es fan els grups són aquests: els dilluns, de 16 a 17 h, a la Biblioteca plaça Europa; els dimarts, de 12 a 13 h, a la Biblioteca la Florida i, de 18.30 a 19.30, a la Biblioteca Central Tecla Sala; els dimecres, de 12 a 13 h, a la Biblioteca la Bòbila. El darrer grup es fa els dijous, de 19 a 20 h, a la Biblioteca Josep Janés .

El calendari dels grups per en aquest trimestre és de l’1 d’octubre al 21 de desembre.

També s'inicien els Clubs de lectura fàcil en veu alta que es fan a dues biblioteques de la ciutat: a la Biblioteca la Bòbila, els dimecres i els dijous de 18 a 19 h i a la Biblioteca Santa Eulàlia, els dijous de 16 a 17 h.

La inscripció a totes les activitats es fa directament a les biblioteques.

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!