Esteu aquí

El VxL per conèixer Catalunya amb una altra mirada

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
25/07/2018 - CNL de Barcelona

Som la Cristina i l'Hugo i vam venir a Barcelona fa nou  mesos. Gràcies al programa del Voluntariat per la llengua i a l'Àngel, el nostre voluntari, vam tenir una oportunitat única de conèixer moltes coses que sense aquesta ajuda mai hauríem tingut la possibilitat de viure.

Per aprendre la llengua catalana l’Àngel ens ha organitzat moltes activitats per incorporar-nos a la vida catalana, aprendre els costums i tradicions i sentir d’alguna manera qui va ser en aquest lloc fa molts anys.

Moltes gràcies al Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i al Voluntariat per la llengua (VxL) per donar-nos aquesta oportunitat i a l’Àngel per ajudar a persones com nosaltres que no vam néixer amb el català com a llengua materna per començar a practicar poc a poc aquesta nova llengua.

L’Àngel ha organitzat sortides i passeigs molt interessants per molts llocs de Catalunya. A Barcelona vam conèixer els misteris de la història de Ciutat Vella, del Parc de la Ciutadella, del Poblenou, dels jardins del Montjuïc. Per Catalunya vam anar a passejar per Lleida i per la Vall de Núria.

Amb el programa de parelles lingüístiques hem conegut altres persones que han vingut a viure a Barcelona: l’Ana i el Jose; el Simón i la María José. En algunes activitats també ens ha acompanyat la parella de l’Àngel, l’Edith, una dona molt maca i entregada.

Moltes gràcies a tots per aquesta iniciativa!

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!