Esteu aquí

Participants del VxL i alumnat de Reus visiten l'exposició "Gènesi"

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
13/07/2018 - CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

Un grup de 10 persones format per voluntaris, aprenents i alumnes del CNL de l'Àrea de Reus han assistit aquest matí a una visita guiada de l'exposició fotogràfia Gènesi, de Sebastiao Salgado, situada a la plaça de l'Univers de Reus. 

Una a una han pogut obersvar i conèixer com es van captar les 38 fotografies en blanc i negre que formen part de l'exposició i que retraten paisatges, animals i persones que han estat capaces d'escapar de la influència del món modern en regions polars, boscos i sabanes tropicals, deserts, muntanyes, glaceres glaceres i illes solitàries.

Sebastião Salgado va iniciar l’any 2004 aquest projecte centrat en la naturalesa del nostre planeta. Fins al 2012, Salgado va realitzar un total de 32 viatges per dur a terme aquest recorregut pel món verge, amb parades a l'Antàrtida, Madagascar, Botswana, el Parc Nacional de Kafue a Zàmbia, l'altiplà del Colorado a Estats Units, Alaska, l'arxipèlag de les Galápagos a Equador, Sibèria i la selva de l'Amazones, entre altres. 

L’exposició Gènesi, que es pot veure a Reus fins al 21 de juliol, forma part del programa Art al carrer, a través del qual l'Obra Social “la Caixa” vol aproximar l'art a les persones fora del marc habitual de museus i sales d'exposicions.

La visita s'emmarca en les activitats de llengua i cohesió que organitza el programa Voluntariat per la llengua per estrendre l'ús social del català més enllà de les aules.

 

 

 

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!