Esteu aquí

Cloenda de vxl de Malgrat amb una partida de Scrabble

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
12/07/2018 - CNL del Maresme
Preparant la jugada

Aquest any han estat 10 les parelles lingüístiques que han funcionat a la població, principalment amb alumnes de l'Escola d'Adults, però també amb usuaris dels dos equipaments que són punt d'inscripció del programa, la Biblioteca La Cooperativa i el Centre Cívic.

Durant l'acte de cloenda alguns dels voluntaris i aprenents van voler explicar la seva experiència, per compartir-la i comentar-la amb els assistents. Des d'explicacions d'on feien les trobades lingüístiques a anècdotes o situacions divertides durant les converses es van anar compartint i van contribuir a enriquir l'experiència de tots.

Per acabar, els assistents van fer una partida a l'Scrabble gegant, i se'ls van lliurar els diplomes de participació al programa.

En aquesta edició, s'ha incorporat al Voluntariat per la llengua una quarantena d'establiments col·laboradors, comerços i establiments de serveis de Malgrat de Mar que es comprometen a mantenir el català a les persones que hi vagin, encara que no el parlin prou bé. Aquests establiments s'identifiquen amb la imatge del programa Voluntariat per la llengua, i s'han difós entre els participants a les parelles lingüístiques, que hi han pogut anar a fer pràctiques de conversa en català.

 

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!