Esteu aquí

Peixos Rafa i Sònia, nou establiment del VxL a Montornès

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
10/07/2018 - OC de Montornès del Vallès

La peixateria Rafa i Sònia es compromet amb el Voluntariat i els alumnes de català hi podran fer pràctiques lingüístiques. Rafa i Sònia es troba a l'avinguda 11 de setembre.

Els alumnes dels cursos de català per a adults i els aprenents de les parelles lingüístiques tenen un lloc més per practicar el català i també per conèixer el nom dels peixos. A la peixateria Rafa i Sònia, en marxa de des fa més de 25 anys, tenen des de sempre els rètols amb els noms dels peixos en català. 

Els establiments que s'adhereixen al Voluntariat es comprometen a facilitar, sempre que sigui possible, que els clients que estan aprenent català podran practicar-lo, encara que el parlin amb dificultat. A la peixateria descobriran mots com: cigala, escopinya, galera, llamàntol, mare de lluç, orada, seitó, verat... Per tal que els participants en el Voluntariat reconeguin a quins comerços  poden entrar i practicar el català, els establiments col·laboradors  tenen un adhesiu a l'entrada que els identifica i des de fa un any tots els establiments adherits reben també un diploma nominal que els acredita com  'Establiment adherit al programa Voluntariat per la llengua'.

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!