Esteu aquí

Sardanes i cançons a la Cloenda del VxL i CCA de Parets del Vallès

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
14/06/2018 - OC de Parets del Vallès

Els Amics de la Sardana de Parets van oferir un esplèndid tastet de sardanes i els alumnes del Bàsic 1 van interpretar amb el grup del Cantem 'Noia de Porcellana' i 'Baixant de la font del Gat'

Divendres 8 de juny, a les sis de la tarda, el jardí de Ca n'Oms es va emplenar de persones de llocs molt diferents -Brasil, Bolívia, Cuba, Hondures, Gàmbia, Guinea, Marroc, Mauritània, Pakistan, Perú, Senegal, Veneçuela, Xile...- per celebrar l'Acte de cloenda dels Cursos de Català, el VxL, les sessions d'Acollida i el taller 'Cantem en català', organitzat amb el Centre d'Estudis Musicals María Grever. 

Per començar, la regidora de Cultura, Àfrica Martínez, va agrair a tots els assistents la seva participació en les activitats relacionades amb el català que s'han fet a Parets durant aquest any i va lliurar un diploma personalitzat d'agraïment a cada participant. També va agrair la col·laboració del Centre d'Estudis Musicals María Grever i va lliurar un reconeixement a Enric Miró, Alicia Moro, Iván Briceño i Gabriel Abreu, els músics que han conduït aquest taller, per la tasca duta a terme en favor de l'aprenentatge del català a través de la música, les cançons i el ball.

A continuació, el grup 'Cantem en català', amb els alumnes del nivell Bàsic 1, van interpretar dues peces ben conegudes, 'Noia de porcellana' de Pau Riba i 'Baixant de la font del Gat', i es va convidar tothom a cantar-les. I tot seguit, els Amics de la Sardana ens van introduir en el món de "la dansa més bella de totes les danses que es fan i es desfan", com deia el poeta Joan Maragall. Ens van fer un ball de mostra i després, amb molta paciència, ens van ensenyar els passos curts i els llargs i vam acabar amb una gran sardana de germanor. Per refer-nos de la ballada, un piscolabis de germanor va posar el punt final a una vetllada entranyable. Si voleu veure l'àlbum de fotos que hem creat, cliqueu aquí.

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!