Esteu aquí

El grup de conversa Avis Savis i el Voluntariat de Montmeló finalitzen les activitats de coneixement del poble

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
14/06/2018 - OC de Montmeló

El grup de conversa del Casal de la Gent Gran anomenat Avis Savis es reuneix totes les tardes dels dimarts per fer una mica de conversa en català. Els participants del Voluntariat per la llengua de Montmeló es troben, també, un cop a la setmana.

El mes de juny tanca les activitats de coneixement de Montmeló que convidaven, un dimarts al mes, el grup de conversa d'Avis Savis i el del Voluntariat a fer una sortida al Museu per participar en algun taller o sessió teatralitzada sobre algun aspecte de la història de Montemló.

Durant el curs 2017 i 2018 s'ha recordat l'època dels romans mitjançant els seus jocs, les manualitats, la forma de ser... i ara s'ha tancat el cicle recordant com es vivia la Festa Major amb la figura de la coquessa. En aquesta ocasió, una actriu ha explicat la figura de la coquessa en dies de festes assenyalades com és el Nadal o la Festa Major. Ella s'ha encarregat de mostrar el paper decisiu perquè un àpat de festa fos el millor d'entre les cases senyorials; a més,  tothom qui ha assistit a l'activitat ha pogut tastar la síndria, una de les postres dels senyors, veure la porcellana especial dels dies festius i comparar com era de diferent la taula ben parada entre els senyors i els treballadors.

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!