Esteu aquí

Frankfurt Vélez, establiment del Voluntariat per la llengua de Montornès

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
13/06/2018 - OC de Montornès del Vallès

Els aprenents del VxL i els alumnes dels cursos poden practicar català fora de l'aula gràcies als establiments adherits al Voluntariat per la Llengua.

Tots els comerços són necessaris a l'hora d'ajudar els aprenents i els alumnes de català a practicar la llengua, però les cafeteries i els bars tenen un valor afegit, ja que són per excel·lència lloc de reunió, de trobada i de conversa. Sempre és una molt bona notícia que un nou bar o cafeteria s'adhereixi al Voluntariat per la llengua, per això a Montornès estem d'enhorabona, perquè el Frankfurt Vélez  és un nou establiment amic del Voluntariat.

Els establiments que s'adhereixen al Voluntariat es comprometen a facilitar, sempre que sigui possible, que els clients que estan aprenent català podran practicar la llengua, encara que la parlin amb dificultat. Per tal que els participants en el Voluntariat reconeguin a quins comerços  poden entrar i practicar el català, els establiments col·laboradors  tenen un adhesiu a l'entrada que els identifica. Com a novetat, tots els establiments adherits, a més de l'adhesiu, reben també un diploma nominal que diu: 'Establiment adherit al programa Voluntariat per la llengua'.

'Establiments col·laboradors' s'emmarca en el projecte Voluntariat per la llengua, una iniciativa per practicar el català a través de la conversa, que es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. A tot Catalunya hi ha més de 3.000 establiments col·laboradors.

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!