Esteu aquí

VxL de Cornellà visita el Palau de la Música

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
24/05/2018 - CNL de Cornellà de Llobregat
Hora:
12:30
Lloc:
Palau de la Música - Barcelona

La propera activitat de VxL de Cornellà serà una visita guiada al Palau de la Música el dia 24 de maig a partir de les 12.30 h.

El Palau de la Música Catalana va ser construït entre el 1905 i el 1908 per l'arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner com a seu de l'Orfeó Català, finançat amb fons procedents de subscripció popular. ’edifici està situat al barri de Sant Pere, una de les zones més maques de Barcelona. És una perla arquitectònica del modernisme català, l'única sala de concerts declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO (4 de desembre de 1997), que constitueix actualment un punt de trobada ineludible de la vida cultural i social de Catalunya. A més s'ha erigit en patrimoni simbòlic i sentimental de tot un poble que s'identifica amb la seva història.

L'edifici modernista s'articula al voltant d'una estructura central metàl·lica recoberta de vidre, que en rebre la llum natural converteix l'edifici més significatiu de l'obra de Domènech i Montaner en una caixa de música màgica on es combinen totes les arts aplicades: escultura, mosaic, vitrall i forja.

Aquesta visita es fa gràcies al conveni de col·laboració entre el CPNL i el Patronat de la Fundació Privada Orfeó Català-Palau de la Música Catalana  que té com a objectiu la realització d’activitats de foment cultural.

 

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!