Esteu aquí

Nova Ràdio Lloret es fa ressó de la crida per trobar nous voluntaris del VxL a Lloret de Mar

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
17/05/2018 - OC de Lloret de Mar

L’Oficina de Català (OC) de Lloret de Mar vol trobar voluntaris per crear noves parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua. Tot i que és poc habitual impulsar la campanya quan està a punt de començar la temporada turística, la responsable de l’oficina, Cesca Cornellà, explica en aquesta entrevista a Nova Ràdio Lloret que hi ha demanda d’alguns alumnes dels cursos de català per a adults de l'OC, que volen adquirir fluïdesa en parlar el català precisament de cara a la temporada.

Cesca Cornellà remarca que l’únic requisit que han de complir els voluntaris és que parlin català (no cal que el sàpiguen escriure) i que tinguin una hora disponible cada setmana fins a sumar-ne deu. Els alumnes són originaris d’Argentina, Bulgària, Bòsnia, Israel i Perú. La finalitat és que aquests aprenents de la llengua millorin la seva fluïdesa parlant-lo, fomentar d'aquesta manera l’ús social del català, transmetre els valors d’altres cultures i generar cohesió social.

Els interessats a tenir una parella lingüística a Lloret de Mar es poden inscriure en línia en aquest web o es poden adreçar a la seu de l’Oficina de Català de la població (carrer Felicià Serra i Mont. Telèfon 972 36 18 34).

 

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!