Esteu aquí

El VxL posa en marxa noves parelles lingüístiques a Vila-seca

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
16/05/2018 - OC de Vila-seca

L'Oficina de Català de Vila-seca ha presentat les 9 parelles lingüístiques que participaran en aquesta nova edició del programa que promou l'ús de la llengua catalana.

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Tarragona posa en marxa una nova edició del Voluntariat per la Llengua (VxL) a Vila-seca. Aquest programa es tracta d'una iniciativa que promou l'ús de la llengua catalana en àmbits quotidians amb la formació de parelles lingüístiques.

Els voluntaris inverteixen una hora setmanal del seu temps durant deu setmanes a conversar amb l'aprenent a fi que aquest guanyi seguretat i fluïdesa parlant en català. En aquesta edició, a Villa-seca, hi participaran un total de 9 parelles lingüístiques amb voluntaris i alumnes provinents d'Argentina, Mèxic, Brasil, Senegal, Marroc i resta de l'Estat espanyol. Durant l'acte de presentació, que es va celebrar ahir, es va presentar l'Any Fabra als participants del programa i, també, es va repartir el material de suport que les parelles tindran per poder complementar el seu aprenentatge.

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!