Esteu aquí

Catifa de Corpus a Mollet, Any Pompeu Fabra 2018

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
03/06/2018 - SLC de Mollet del Vallès
Hora:
07:00
Lloc:
La Rambla

Un any més, El Casal, entitat adherida al Voluntariat per la llengua, convida les parelles lingüístiques i els alumnes de català per a adults a fer la catifa de Corpus del Servei de Català de Mollet. S'enceta la 26a Mostra de Catifes de Flors de Corpus, a més de la 24a Trobada de Puntaires i la 8a Mostra de Tallers d'Acció Cívica.

És un any, però, molt especial per a la catifa del Servei de Català de Mollet (CPNL). És l'Any Fabra. No us donem més pistes.

A partir de les set del matí i fins a les vuit del vespre, la Rambla s'omplirà de catifes de flors. Alguns aprenents i voluntaris lingüístics que es van estrenar fa vuit anys i altres que ho faran per primera vegada, així com alumnat dels cursos de català per a adults, participaran en aquesta experiència tan agraïda. La mida de les catifes és de de 5 metres de llargada per 2 metres d'amplada. El dibuix és completament lliure i pel que fa a la tècnica es pot utilitzar qualsevol material natural. Aviam si ens trobeu!

De ben segur que ens reconeixereu de seguida.

Us animem a visitar la nostra catifa, perquè el diumenge 3 de juny, Mollet tindrà la Rambla plena de flors. Us hi esperem!

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!