Esteu aquí

Sortida al teatre amb VxL i alumnes de català de Caldes de Montbui

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
08/03/2018 - OC de Caldes de Montbui

Com cada any, alumnes dels cursos de català i voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua han assistit a una representació del concurs Taca'm, que organitza El Centre, Ateneu Democràtic i Progressista i que aquest mes de gener ha arribat a la 30a edició.

Contents i enganyats, set contes russos d'Anton Txèkhof que expliquen set històries de la vida quotidiana en què es mostra la feblesa de la condició humana amb un toc d'humor i amb un esperit de reflexió, va ser l'obra que van triar els alumnes de l'Elemental 2 per anar a veure diumenge, 18 de febrer, i que van representar, amb gran encert, els membres del Grup de Teatre Cassanenc, de Cassà de la Selva.

Les activitats fora de l'espai d'aprenentatge són molt importants perquè permeten aprendre català en un entorn real. Així a  l'hora de fer aquesta sortida al teatre, que s'emmarca en el programa d'activitats de llengua, cultura i cohesió, es valora molt positivament que es pugui fer a Caldes mateix, aprofitant l'oferta teatral que ofereix El Centre amb el concurs Taca'm.

L'OC de Caldes de Montbui i El Centre, Ateneu Democràtic i Progressista van signar un acord de col·laboració per promoure plegats el Voluntariat per la llengua. Gràcies a aquest acord, els alumnes de català i els participants del voluntariat lingüístic es poden beneficiar d'un 50 % de descompte en el preu de l'entrada mostrant el carnet d'alumne o el carnet del Voluntariat per la llengua.

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!