Esteu aquí

Descobrim la Petjada catalana al món

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
13/02/2018 - SLC de Girona

Una de les marques de rom més conegudes del món, el primer jardí d'infància de Montevideo i un parc a Queensland (Austràlia). Què tenen en comú aquests fets? Doncs que van ser impulsats per catalans. 

Marta Faixedas, impulsora del projecte Petjada catalana, va fer una xerrada ahir al vespre per donar a conèixer el seu projecte i difondre l'empremta catalana al món. Catalans emprenedors que van obrir empreses d'èxit a diversos països, noms de carrers o places dedicats a personatges catalans, un mural al mur de berlín... són només alguns dels exemples de la petjada catalana que hi ha repartida pel món.

Una cinquantena de persones, entre els quals hi havia participants en el Voluntariat per la llengua i alumnes, van assistir a la xerrada que va tenir lloc al CaixaForum. Al final de la xerrada van poder fer preguntes a Faixedas i, fins i tot, alguns dels assistents van fer aportacions amb noves petjades de catalans al món.

L'activitat, organitzada pel Voluntariat per la llengua de Girona, es va obrir a tothom per tal de difondre el programa. Els alumnes que van assistir a la xerrada aprofundiran més en el tema en la propera classe.

 

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!