Esteu aquí

Presentació del Voluntariat per la llengua a Avinyonet

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
10/01/2018 - CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Presentació del Voluntariat per la llengua a Avinyonet

El dia 13 de desembre va tenir lloc una nova presentació del programa Voluntariat per la llengua (VxL) a Avinyonet. L'acte, que va tenir lloc al Casal de la Gent Gran, va acollir 14 persones.

La trobada, que tenia com a objectiu difondre el VxL entre la població, la va presentar la dinamitzadora del programa a l'Alt Penedès, Gemma Garcia. Durant l'acte es va donar informació general del VxL i també es van organitzar dues parelles lingüístiques. Aquestes voluntàries i aprenentes van rebre les orientacions i els materials de suport per a les converses, i a partir d'aquest mes de gener, començaran a fer les trobades per parlar en català, una hora a la setmana, durant deu setmanes. A la sessió, també hi va participar la professora dels cursos de català del programa "Parlem-ne", Empar Cachá, que promou entre el seu alumnat la pràctica lingüística com a complement de les classes.

Tot l'any

El VxL és obert durant tot l'any i hi pot participar tothom que sigui major d'edat i tingui disponible una hora a la setmana per fer una trobada amb una altra persona per conversar en català. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer directament al Servei de Català de Vilafranca i l'Alt Penedès (c. de Pere el Gran, 32), en els horaris d'atenció al públic: de dilluns a divendres, de les 10 del matí a la 1 del migdia. El VxL és present al municipi d'Avinyonet del Penedès des de l'any 2010, gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament i del programa "Parlem-ne" que promou el Consell Comarcal de l'Alt Penedès.

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

separador

separador

Ja som 125.000 parelles 
i continuem creixent!