Esteu aquí

5 comerços de Montornès donen suport al Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
18/12/2017 - OC de Montornès del Vallès

Assegurances Mapfre, Cal forner, Fins sabors del món, Petit Picasso i centre odontològic "Bé al Dent" s'han adherit al programa del Voluntariat per la llengua. Amb aquest suport els  establiments volen contribuir a fer del català llengua d'ús en la vida comercial del poble. Els aprenents i aprenentes de català tenen en aquests comerços uns nous aliats a l'hora de practicar la llengua catalana.

Els establiments col·laboradors en la campanya tenen un tenen adhesiu a l'entrada que els identifica i actualment també se'ls lliura un diploma acreditatiu.  Gràcies a l'adhesiu identificador, els participants en el Voluntariat reconeixen quins són els establiments que hi participen i perden la por a adreçar-se en català a la persona responsable que trobem darrere del taulell. 

El Voluntariat per la llengua i la seva xarxa d'establiments adherits col·laboren en la creació d'un teixit de relacions humanes que va més enllà de la pràctica de la llengua. Comprant als comerços del poble també fem una mica de país i ens ajudem mútuament.

'Establiments col·laboradors' s'emmarca en el programa del Voluntariat per la llengua, una iniciativa per practicar el català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. A tot Catalunya hi ha més de 3.000 establiments col·laboradors

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!