Esteu aquí

28 establiments de Parets renoven l'adhesió al VxL

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
05/12/2017

Durant l'any 2017, s'ha iniciat la campanya de renovació dels establiments col·laboradors del VxL i 28 comerços de Parets del Vallès ja s'hi han adherit. Aquests establiments faciliten que els aprenents que vagin a comprar-hi o a fer-hi alguna gestió puguin fer-ho en català. Tenen un adhesiu a l'entrada que els identifica.

Els 28 establiments adherits són: Gelateria Jijo, Botiga Parets contra el Càncer, Sagryn Art, Estanc Gorina, La Guineu, Floristeria Tin-Ram, Impremta Farrés, Dietètica Mel i Llimona, Merceria Can Curdé, Restaurant El Racó de les Brases, Pastisseria Joan, Assegurances Paquita Urtusol, CEM María Grever, Moda Maria Vila, Cortines Ross, Confort Parera Electrodomèstics, Perfumeria i Moda Maria Salut, Xiquets, Tintoreria Destaca, Forn i Pastisseria Calvo, Roba de Llar Angelina, Runners 42.2, Estanc Roura, Joieria Pijoan, Farmàcia Isern, El Petit Rebost, Ferreteria Tancat i Barrat i L'Elefant (llibreria, papereria, regals i jocs).

'Establiments col·laboradors' s'emmarca en el projecte Voluntariat per la llengua, una iniciativa per practicar el català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. A tot Catalunya hi ha més de 3.000 establiments col·laboradors.

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!