Esteu aquí

El bar restaurant Ambigú, nova adhesió VxL de Montornès

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
05/12/2017 - OC de Montornès del Vallès

Durant aquest curs 2017-2018 s'està duent a terme la campanya de renovació dels establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua als comerços de Montornès. Aquests establiments faciliten que els aprenents que hi vagin per fer alguna compra, prendre-hi alguna cosa o fer-hi alguna gestió puguin adreçar-se en català a la persona que els atengui.

El Bar Ambigú, de la Unió de Botiguers és un dels establiment adherit al Voluntariat per la llengua que ha renovat el seu compromís amb el programa! Aquest establiment es troba al carrer major, 64. Allà us atendrà en Francisco Muñoz amb molta simpatia i maneres de fer d'aquelles de tota la vida. A l'ambigú podeu prendre còctels i també, si voleu, alguna cosa més clàssic com una cervesa i una bona tapa de pernil!

'Establiments col·laboradors' s'emmarca en el programa del  Voluntariat per la llengua, una iniciativa per practicar el català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. A tot Catalunya hi ha més de 3.000 establiments col·laboradors. Els establiments col·laboradors en la campanya tenen un tenen adhesiu a l'entrada que els identifica. Actualment tambe se'ls lliura un diploma acreditatiu.

separador

separador

Ja som 125.000 parelles 
i continuem creixent!