Esteu aquí

Anem al Teatre Municipal de Rubí amb el VxL de Terrassa i Rubí

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
03/12/2017 - CNL de Terrassa i Rubí

Aquest diumenge al vespre vam anar al Teatre Municipal de Rubí a veure l'obra ART, tot un clàssic dins el teatre català dels darrers temps. Els tres actors, Francesc Orella, Pere Arquillué i Lluís Villanueva, dirigits per Miquel Gorriz, ens van delectar amb la seva interpretació del text de Yasmina Reza. Les paraules d’un dels tres il·lustren perfectament el conflicte que serveix de fil conductor, i que desperta les emocions irades dels protagonistes, al costat de les quals el quadre és un mer fet anecdòtic:

“El meu amic Sergi ha comprat un quadre.És una... tela, si fa no fa, d’un metre seixanta per un metre vint, pintada de blanc. El fons és blanc i, si mig acluques els ulls, s’hi poden entreveure unes ratlles fines, transversals, blanques.El Sergi és amic meu de fa molt temps. És un xaval que ha triomfat, és dermatòleg i és amant de l’art. Dilluns passat vaig anar a veure el quadre que el Sergi s’havia comprat el dissabte anterior, un quadre que feia mesos que perseguia. Un quadre blanc, amb unes ratlles blanques.”  

La quarantena de participants del VxL de Terrassa i Rubí i alumnes del Servei de Català de Rubí que hi van assistir vam poder gaudir d'un 50 % de descompte en el preu de les entrades, com sempre que organitzem una activitat en aquest equipament municipal

separador

separador

Ja som 125.000 parelles 
i continuem creixent!