Esteu aquí

Presentació del Vxl a usuaris de la Fundació Gentis de Tarragona

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
04/12/2017 - SLC de Tarragona

El Servei Local de Català de Tarragona  va acollir el passat  30 de novembre al matí una xerrada informativa del programa Voluntariat per la llengua a usuaris de la Fundació Gentis de Tarragona.

Gentis és una plataforma educativa que desenvolupa projectes i serveis adreçats principalment a col·lectius socialment desfavorits amb necessitats d’inserció laboral, persones amb disminució, intel·ligència límit, immigrants, infants i joves.

Els assistents a la presentació del Vxl van conèixer els detalls del programa: com han d’apuntar-s’hi, les diferents activitats que organitza el CNL de Tarragona, els avantatges del carnet per a voluntaris i aprenents.

L’objectiu general del programa Voluntariat per la llengua és facilitar a les persones que tenen coneixements bàsics de català la pràctica d'aquesta llengua en contextos reals de forma relaxada, per tal que es decideixin a parlar-la.  A més, es vol promoure entre el col·lectiu catalanoparlant la idea que no cal canviar de llengua per acollir millor les persones que arriben a casa nostra.

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!