Esteu aquí

Nou Punt d’Inscripció VxL a Sant Feliu de Codines

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
01/12/2017

La Biblioteca Joan Petit i Aguilar de Sant Feliu de Codines és un nou Punt d'Inscripció del VxL

Les persones que vulguin formar part del VxL, com a aprenentes o com a voluntàries, hi trobaran tota la informació i podran omplir les fitxes d'inscripció que hi haurà l'entrada de la biblioteca.

La Biblioteca Joan Petit i Aguilar, des del mes de novembre, ha iniciat el grup de conversa en català "Parlem!" i es troben els dimarts, de 7 a 8 de la tarda a la sala d'actes. El grup, conduït per una voluntària del Voluntariat per la llengua, conversa sobre diversos temes en un ambient agradable.

Voluntariat per la llengua es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa, que es troben una hora a la setmana per conversar en català a l'hora i el lloc que convenen. Alhora, ofereix als participants la possibilitat de conèixer tant el territori com la cultura o la societat del país on viuen.

El Voluntariat per la llengua amplia així el nombre de punts d'informació i d'inscripció per donar a conèixer el programa arreu de Catalunya.

Més informació a:

Biblioteca Joan Petit i Aguilar  

Adreça: Plaça Josep Umbert Ventura, 3, Sant Feliu de Codines

Telèfon: 938 661 452

Correu electrònic: b.st.feliuc.jpa@diba.cat

Horari d'hivern:

  • Dilluns De 15.30 a 20 h
  • Dimarts De 10 a 13 h i de 15.30 a 20 h
  • Dimecres De 15.30 a 20 h
  • Dijous De 10 a 13 h i de 15.30 a 20 h
  • Divendres De 15.30 a 20 h
  • Dissabte De 10  a 13 h

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!