Esteu aquí

VxL Terrassa i Rubí, un novembre carregat d’activitats

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
01/12/2017 - CNL de Terrassa i Rubí
Participants del Voluntariat visiten el Gran Teatre del LiceuAlumnat de B3 practicant català en Cafès Prats Mercader

El 3 de novembre passat, una vintena de voluntaris i aprenents lingüístics del CNL de Terrassa i Rubí van visitar el Gran Teatre del Liceu. A més gaudir d’aquest equipament cultural centenari, van poder conèixer les principals fites històriques d’aquest teatre i diverses anècdotes reveladores.

Del 2 al 17 de novembre, es va organitzar per quart any consecutiu el concurs lingüístic “Joc de Paraules”, amb uns 550 participants aproximadament. Amb l’organització d’aquest concurs es posa a l’abast del comerç de l’Associació de Comerciants de Ca n’Aurell de Terrassa els serveis del Centre de Normalització Lingüística i es promou el programa del Voluntariat per la Llengua entre els establiments del barri. Enguany, hi han participat 24 comerços, tots de l’Associació de Comerciants de ca n’Aurell i adherits al programa Voluntariat per la llengua.

I, precisament gràcies a la col·laboració d'aquests comerços adherits al programa, els dies 27 i 28 de novembre es van poder dur a terme les primeres pràctiques lingüístiques de l’alumnat del Bàsic del Servei Local de Català de Terrassa.

separador

separador

Ja som 125.000 parelles 
i continuem creixent!