Esteu aquí

La Biblioteca Ca l’Oliveres de Lliçà d’Amunt signa un conveni amb el VxL

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
17/07/2017 - SCC del Vallès Oriental

Eva Comellas, directora de la Biblioteca Ca l'Oliveres de Lliçà d'Amunt, acaba de signar un conveni per promoure el programa Voluntariat per la llengua (VxL) a Lliçà d'Amunt.

La Biblioteca Ca l'Oliveres i el Consorci per a la Normalització Lingüística signen un conveni per seguir treballant conjuntament per promocionar el VxL: fer difusió del programa entre els usuaris de la biblioteca, cedir espais, afavorir que el català sigui la llengua habitual en les activitats pròpies de la biblioteca i organitzar un grup de conversa anomenat "Fem-la petar". El conveni també estableix que la biblioteca és un punt d'inscripció i de trobada per a les parelles lingüístiques.

La biblioteca col·labora amb el VxL des del març de 2014 amb el grup de conversa en català "Fem-la petar!". El grup, conduït per una voluntària del Voluntariat per la llengua, conversava en català sobre diversos temes en un ambient agradable. El grup "Fem-la petar" reprendran les trobades a l'octubre.

Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. Les parelles lingüístiques es troben una hora a la setmana per conversar en català a l'hora i el lloc que convenen, a més de poder participar en activitats culturals i de coneixement del territori que s'organitzen per al col·lectiu.

Per participar en el Voluntariat per la llengua com a voluntari o com a aprenent, només cal inscriure's presencialment a la Biblioteca Ca l'Oliveres de Lliçà d'Amunt o en línia a la pàgina del VxL www.vxl.cat/participa-hi

Més informació a:

Biblioteca Ca l'Oliveres de Lliçà d'Amunt  

Adreça: Castelló de la Plana, 11

Telèfon: 93 860 71 16

Correu electrònic: b.llicam.co@diba.cat

Horaris d'estiu:

Matins: dimecres, divendres

Tardes: de dilluns a divendres de 16h a 20.30h

separador

separador

Ja som 100.000 parelles 
i continuem creixent!