Vés al contingut

Cloenda a les escoles de les parelles lingüístiques de la Bisbal d'Empordà

Cloenda_parelles_lingüístiques_1714131683.jpg
26/04/2024

Cent quinze infants de les escoles de la Bisbal han participat en l'edició de parelles lingüístiques

Avui, divendres 26 d'abril, hem celebrat la Cloenda de les parelles lingüístiques a les escoles a l'amfiteatre del Mundial.

La Sandra Camps, dinamitzadora del Voluntariat per la llengua, i l'Eva Rovira, regidora de Cultura, han obert l'acte amb una breu explicació sobre el funcionament del projecte parelles lingüístiques arreu de Catalunya i, concretament, a la Bisbal. Tot seguit s'ha projectat un vídeo amb fotografies que es van fer el dia de la presentació de les parelles i s'ha fet entrega d'un diploma a cada infant. La trobada ha acabat amb un esmorzar al vestíbul del Teatre Mundial.

Cal tenir present que aquest curs era la sisena edició per a l'Escola Empordanet, la desena edició per a l'Escola Mas Clarà i la cinquena per a l'Escola Cor de Maria; escola que aquest curs ha reprès la seva participació en el projecte.

Els infants que han participat en l'edició aquest any han dedicat una hora a la setmana a fer conversa en català i al mateix temps han aprofitat per fer intercanvi d'experiències, de cultures i tradicions.