Vés al contingut

El Club Natació Granollers, nova entitat del Voluntariat per la llengua

Plantilla CNG_1702981623.png
20/12/2023

S'amplia la xarxa d'entitats adherides al Voluntariat per la llengua de Granollers

El Club Natació Granollers compta amb unes instal·lacions úniques a la comarca del Vallès Oriental. Més de 7.000 m2 d'instal·lacions: piscines interiors i exteriors, sala de fitnes, sala d'activitats dirigides, sala de gimnàstica artística i cafeteria. Un club on hi ha tot el que necessites per a la pràctica esportiva i per a la salut i el benestar personal.  

El president del Club Natació Granollers, Toni Gili, ha signat d'adhesió amb el Voluntariat per la llengua de Granollers. Com a entitat adherida al programa, el club es compromet a: difondre el VxL entre els socis de l'entitat, fomentar la conversa i la interacció en català i les pràctiques lingüístiques tant amb els participants del Voluntariat per la llengua com amb l'alumnat dels Cursos de Català per a Adults del Consorci per a la Normalització Lingüística.

El complex esportiu, situat al carrer de Lluís Companys, 8, també col·labora amb el bar i cafeteria El Gat a l'Aigua, establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua; és un projecte de la Fundació Vallès Oriental (FVO).

Les entitats adherides al Voluntariat per la llengua formen part d'una àmplia xarxa d'entitats que es fan més visibles al territori.